Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσαμπούρης: «Να δηλώσουμε άλλη έδρα…»

Τσαμπούρης: «Να δηλώσουμε άλλη έδρα…»

Τρομερές δηλώσεις του Σάββα Τσαμπούρη μετά το τέλος του ΠΑΟΚ-Απόλλων!

Ο έμπειρος μπακ μίλησε για τον τραυματισμό του Βιτλή και στάθηκε επίσης στο θέμα της Football League που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Παράλληλα, αστειεύτηκε με το γεγονός πως η ομάδα του παίρνει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας απ’ ότι εντός.

”Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα, να ευχηθώ περαστικά στον συμπαίκτη μου Βασίλη Βιτλή, περιμένουμε να νεότερα με την κατάσταση του. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι, δυστυχώς δεν έχω εικόνα για τον τραυματισμό του Βιτλή. Επίσης να βρεθεί μια λύση για τη football league που ακόμα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ζητώ από τους υπεύθυνους να δώσουν επιτέλους μια λύση στο πρόβλημα. Πολλές οικογένειες είναι στον αέρα και όλοι από τον αθλητισμό ζούμε”, είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA.

Για το ματς: ”Καλό αποτέλεσμα για την ομάδα, επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα, φτάσαμε κοντά σε μια μεγάλη νίκη, αλλά δυστυχώς ο Ίνγκασον που έχει πετύχει ανάλογα γκολ μας πλήγωσε και αυτό μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο, καθώς έχουμε δουλέψει σε τέτοιες φάσεις”.

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: ”Είναι μια λύση (γέλια), να δηλώσουμε άλλη έδρα, η ομάδα αποδίδει πολύ καλά εκτός έδρας, έχει αξιοζήλευτη συνοχή και συγκομιδή βαθμών, πρέπει να βελτιωθούμε εντός έδρας για να ανέβουμε κι’ άλλο στον πίνακα”

Για τα γκολ που σημειώνει η ομάδα: ”Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ο ΠΑΟΚ είχε το άγχος, φιλοσοφία μας είναι να μην κλεινόμαστε αλλά στο τέλος είμαστε πικραμένοι. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να σκοράρουμε, βάλαμε δύο γκολ, αλλά φάγαμε δύο γκολ, οπότε είναι και λίγο δυσάρεστο, καθώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.”

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*