Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Πολύ ενοχλημένοι στην ΑΕΚ για την ανύπαρκτη καταγγελία, δεν θα το αφήσουν έτσι»

Τσακίρης: «Πολύ ενοχλημένοι στην ΑΕΚ για την ανύπαρκτη καταγγελία, δεν θα το αφήσουν έτσι»

Οργή επικρατεί στην ΑΕΚ για την υπόθεση της καταγγελίας σωματείου με το όνομα Ένωση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχαμε νέα επικοινωνία της ΑΕΚ για την ανύπαρκτή καταγγελία, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ανώνυμη επί της ουσίας καταγγελία. Είναι πολύ ενοχλημένοι στην ΑΕΚ για αυτή την υπόθεση. Νομίζω πως θα προκαλέσουν νέες αντιδράσεις. Δεν θα το αφήσουν έτσι. Θέλουν να διαπιστωθεί από πού και γιατί έγινε όλο αυτό».

Επίσης αναφέρθηκε στην ανησυχία που υπάρχει για τον Λιβάι Γκαρσία, μετά το κρούσμα κορωνοϊού στο Τρίνινταντ και Τομπάγκο, τονίζοντας πως το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό, και υπάρχει αναμονή για το επαναληπτικό.

Όσο για την κρισιμότητα των επόμενων ματς που θα δώσει η ΑΕΚ, είπε: «Είναι ένα διάστημα αποσυμπίεσης και αποφόρτισης στην ΑΕΚ. Αναμένει ο Χιμένεθ μετά τη διακοπή να βγει η δουλειά που έχει γίνει. Περιμένουν την ΑΕΚ πολύ σημαντική τριάδα αγώνων, με δεδομένο ότι είναι ανοιχτό το ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Ακούστε όσα είπε:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*