Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Οι πιθανότητες για Ρεμπρόφ και οι αναγκαίες προσθαφαιρέσεις στην ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Οι πιθανότητες για Ρεμπρόφ και οι αναγκαίες προσθαφαιρέσεις στην ΑΕΚ»

Τα τελευταία νέα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ για τον προπονητή, τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις που πρέπει να υπάρξουν τις επόμενες μέρες μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ψάχνει ήδη για τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, ακραία μπακ, ένα ακόμα χαφ, ένα αριστερό εξτρέμ και φορ. 70% της ενδεκάδας, αναγνωρίζοντας ότι αυτοί που είναι τώρα στην ομάδα δεν κάνουν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Στο θέμα του προπονητή, είναι το πιο σημαντικό. Για να μπορέσει να προχωρήσει το όποιο πρότζεκτ, έχει να κάνει με τον επόμενο τεχνικό. Αν θελήσει ο Ρεμπρόφ. Μαζί με τα μπόνους 1,3 εκατ. ευρώ.

Η περίπτωση του Ουκρανού παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Δεν έχει αλλάξει ότι τον θέλει η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι η μόνη που τρέχει η ΑΕΚ. Τρέχουν άλλες δύο – τρεις περιπτώσεις, αντίστοιχου βιογραφικού, ενώ ακούγεται και ο Μιλόγεβιτς».

Στη συνέχεια στάθηκε στις αποχωρήσεις που πρέπει να υπάρξουν από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ: «Θέλει να το κλείσει η ΑΕΚ μέχρι τις 25-28 Μαΐου να δώσει τα κλειδιά στον νέο προπονητή για να κλείσει το θέμα του προπονητή, για να προχωρήσουν οι αποδεσμεύσεις, απομακρύνσεις και οι αποχωρήσεις. Μπορεί να θέλει 7 παίκτες που μαζί με δύο Έλληνες κεντρικούς Γούτα και Μήτογλου θα αυξηθεί

Πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις, Χνιντ, Ναντσένκο, Μπακάκη, υπάρχει περίπτωση ο Κρίστιτσιτς να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, και ο Ολιβέιρα που δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ο Τσιγκρίνσκι δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*