Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Θα μπορούσε να γίνει πολύ αγαπητός στον κόσμο της ΑΕΚ ο Αλμέιδα»

Τσακίρης: «Θα μπορούσε να γίνει πολύ αγαπητός στον κόσμο της ΑΕΚ ο Αλμέιδα»

Στον Ματίας Αλμέιδα και στο… δέσιμο που μπορεί να αναπτύξει με τον κόσμο της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την παρουσίαση του νέου τεχνικού του «δικεφάλου» ενώπιον των εκπροσώπων Τύπου, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» τόνισε πως ο Αργεντινός προπονητής έχει μια προσωπικότητα που θα μπορούσε να τον κάνει πολύ αγαπητό στους φίλους της ομάδας. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως, όπως τον είδε και τον άκουσε, είναι πολύ ωραίος άνθρωπος.

Στάθηκε επίσης στις λέξεις «αυτοθυσία» και «ένωση» που ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλμέιδα, που ο Γιώργος Τσακίρης σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικά στοιχεία καθώς δεν υπήρχαν στην ΑΕΚ. Από την άλλη, αναφέρθηκε και στο ότι ο Αργεντινός κόουτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να έχουν οι «κιτρινόμαυροι».

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη στα μεταγραφικά ζητήματα, υπενθυμίζοντας πως η «Ένωση» τρέχει παράλληλα δύο υποθέσεις στα στόπερ -με τη μία να είναι πιο προχωρημένη, ενώ αναφέρθηκε και στον Ορμπελίν Πινέδα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:



Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*