Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Είναι όλα συμφωνημένα με τον Αραούχο στην ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Είναι όλα συμφωνημένα με τον Αραούχο στην ΑΕΚ»

Εβδομάδα εξελίξεων φαίνεται πως είναι η ερχόμενη στην ΑΕΚ σε ό,τι αφορά την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει αναλάβει τις επαφές με τον Εντσάμ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Σέλτικ, και δουλεύει την συγκεκριμένη υπόθεση σχεδόν ενάμιση μήνα υπό άκρα μυστικότητα.

«Προσπαθεί να δελεάσει με το οικονομικό τον παίκτη, ελπίζοντας να μην υπάρξει άλλη πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Από μέρα σε μέρα αλλάζουν όλα. Το πράγμα για τον 25χρονο μέσο δείχνει να είναι προς θετική κατεύθυνση», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το θέμα του Σέρχιο Αραούχο:

«Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Αραούχο, έχουμε μπει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με την Λας Πάλμας. Η ΑΕΚ προσφέρει 1 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων. Ο Ραμίρες, πρόεδρος της Λας Πάλμας, ξεκινάει από τα 3 εκατ. ευρώ για το 100%. Είναι μία καλή τιμή που μπορεί να ξεκινήσει η συζήτηση. Είναι όλα συμφωνημένα με τον Αραούχο και ο ίδιος φέρεται να είπε ότι “θα έρθω στην ΑΕΚ και δεν ξέρω πώς δεν θα μπορέσω να έρθω”. Αλλά όλα αυτά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

«Έχει εστιάσει στον άξονα, τερματοφύλακα, στόπερ, κόφτη, φορ», κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*