Home / Μπάσκετ / Euroleague / Τρινκιέρι: «Είμαι υπερήφανος. Όλα πήγαν καλά, εκτός από το σκορ»

Τρινκιέρι: «Είμαι υπερήφανος. Όλα πήγαν καλά, εκτός από το σκορ»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά την ήττα με 84-82, εμφανίστηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι, τονίζοντας ότι όλα πήγαν καλά πλην του σκορ.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό… Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές, πολύ ωραίο να το βλέπεις. Θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό ματς, παίξαμε καλά στο πέντε εναντίον πέντε, όμως το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ. Έγινε ό,τι έγινε, είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Δεν τα παρατήσαμε ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλα τρίποντα. Όλα πήγαν καλά σήμερα εκτός από το σκορ που έδειξε ο πίνακας. Ήρθαμε χωρίς πέντε παίκτες, αντιμετωπίσαμε μια έμπειρη ομάδα, δεν στεκόμαστε άλλο σε αυτό», σχολίασε για την αναμέτρηση ο Ιταλός τεχνικός.

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του Μπόλντγουϊν κόντρα στην πρώην ομάδα του, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός ξέρει πώς να παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Για τον Ουέιντ, αυτός είναι ουσιαστικά ο όγδοος μήνας του εκτός ΗΠΑ, αν αναλογιστούμε ότι η περσινή σεζόν διεκόπη. Την περασμένη εβδομάδα μας ώθησε σε μια μεγάλη νίκη, απόψε δεν ήταν καλός ωστόσο πήγαμε το ματς στο σουτ».

Διαβάστε ακόμα:

On camera διάλογος Ντόνσιτς-Μπάρκλεϊ για τον Σπανούλη (vid)



Ολυμπιακός-Μπάγερν: Δυναμικό ξεκίνημα από τον Σλούκα



Ολυμπιακός: Μόλις 20% νίκες χωρίς Παπανικολάου στην Ευρωλίγκα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*