Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Τρία νέα κρούσματα στον Παναθηναϊκό – Προς αναβολή τα ματς με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τρία νέα κρούσματα στον Παναθηναϊκό – Προς αναβολή τα ματς με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σοκ στον Παναθηναϊκό, καθώς τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων έδειξαν ότι 3 ακόμα παίκτες του «τριφυλλιού» είναι θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Κοντός.

Συνολικά, 10 μέλη των «πράσινων» έχουν βρεθεί εκτεθειμένοι στον Covid-19 τις τελευταίες ημέρες, και στο στρατόπεδό τους υπάρχει ανησυχία πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Από ‘κει και πέρα, μετά την αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και του προημιτελικού με το Περιστέρι στο Κύπελλο, φαντάζει πολύ πιθανό να αναβληθούν οι αναμετρήσεις με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2) για την Ευρωλίγκα.

Όπως είναι λογικό, άπαντες έχουν τεθεί σε αυστηρή καραντίνα, ενώ έχουν σταματήσει και οι προπονήσεις από το Σάββατο. Τα επόμενα τεστ είναι προγραμματισμένα για την προσεχή Παρασκευή (12/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2).

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/2)».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*