Home / Μπάσκετ / Euroleague / «Τρέχει» για το γηπεδικό ενόψει Ευρωλίγκας η Μονακό!

«Τρέχει» για το γηπεδικό ενόψει Ευρωλίγκας η Μονακό!

Η επόμενη σεζόν θα είναι ιστορική για τη Μονακό, καθώς θα συνοδευτεί με την πρώτη της συμμετοχή στην Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, αυτό παράλληλα δημιούργησε και μία σημαντική υποχρέωση, καθώς θα πρέπει να διαθέτει μία έδρα που να πληροί τις προδιαγραφές που ζητά η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν διάφορες επιλογές για την έδρα των Μονεγάσκων, ενώ ακόμη υπάρχει και η πιθανότητα να καταφέρει να χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα, το «Gaston Medecin». Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οπωσδήποτε κάποια βελτιωτικά έργα, όπως τόνισε ο τζένεραλ μάνατζερ των φετινών κατόχων του Eurocup, Ολέκσι Γεφίμοφ.

«Εάν κάνουμε εγκαίρως τις βελτιώσεις στο γήπεδο, όπως φώτα, χωρητικότητα και αποδυτήρια, τότε πιστεύω ότι θα πάρουμε άδεια. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχουν και εναλλακτικές, όπως για παράδειγμα το γήπεδο της Αντίμπ, αλλά και το κλειστό της Νίκαιας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά εντός χρονοδιαγράμματος. Είναι δύσκολο να το εγγυηθώ αυτό, καθώς δεν έχω εγώ τη δύναμη να το υλοποιήσω, αλλά υπάρχει κοινή επιθυμία και από την κυβέρνηση για να βοηθήσει», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ των Μονεγάσκων στην «Equipe».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*