Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Τρέχει» για να έχει ο ΠΑΟΚ

«Τρέχει» για να έχει ο ΠΑΟΚ

Μεγάλη προσπάθεια ώστε να κλείσει τις περισσότερες μεταγραφές και α δημιουργηθεί ο βασικός κορμός του ΠΑΟΚ πριν την προετοιμασία στην Ολλανδία κάνει ο Λούμπος Μίχελ.

Έντονη κινητικότητα στο μεταγραφικό κομμάτι παρατηρείται από πλευράς Λούμπος Μίχελ στον ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί να ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι υποχρεώσεις της ομάδας (και ύστερα από σχεδόν 11 μήνες στα γήπεδα), αλλά δεν απέχει και πολύ το νέο ραντεβού του «δικεφάλου του Βορρά» εν όψει της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος-αθλητικός διευθυντής του συλλόγου έχει ως στόχο, προφανώς και ύστερα από σχετική εντολή του Ιβάν Σαββίδη, να διαμορφώσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ το συντομότερο δυνατόν, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Φυσικά θα ήταν μη ρεαλιστικό το να πιστεύει ότι θα το έχει ολοκληρώσει μέχρι τις 22 Ιουνίου, όταν και θα συγκεντρωθούν ξανά οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, αλλά επιδιώξει να συμπληρώσει το βασικό κορμό μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Δηλαδή, πριν 4 Ιουλίου, όταν και θα αναχωρήσει η αποστολή για το Όστερμπέεκ.

Στις 15 του ίδιου μήνα θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 26 ή 27 θα δώσει τον πρώτο του αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*