Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς!

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς!

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας, η οποία επιστρέφει στη δράση το 2021 μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αναμετρήσεις, με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο «τριφύλλι» έχουν βρεθεί τέσσερις παίκτες θετικοί στον κορωνοϊό και αν στις πρωινές εξετάσεις βρεθεί τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής, τότε ο αγώνας θα αναβληθεί, όπως προβλέπεται στο σχετικό πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής.

Στις 3 το μεσημέρι υπάρχει, επίσης, και το ματς Παναιτωλικός-ΟΦΗ. Δύο ώρες αργότερα, ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λάρισα με την τοπική ΑΕΛ, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες».

Στο ντέρμπι της ημέρας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς, σε έναν μαραθώνιο από συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα και το Europa League.

Από την πλευρά της, η «Ένωση» θέλει να κάνει μία νέα αρχή με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει δουλέψει αρκετά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και παράλληλα έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το Φάληρο.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*