Home / Άλλα Σπόρ / Το ευχαριστήριο της ΟΧΕ για τον προκριματικό όμιλο γυναικών

Το ευχαριστήριο της ΟΧΕ για τον προκριματικό όμιλο γυναικών

Η ΟΧΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην καλύτερη δυνατή διοργάνωση του προκριματικού ομίλου της Εθνικής χάντμπολ γυναικών στο Φιλίππειο της Βέροιας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν και στήριξαν τη διοργάνωση του προκριματικού ομίλου για το ΕURO 2022 γυναικών χάντμπολ στο “Φιλίππειο” της Βέροιας το διάστημα 4-6 Ιουνίου 2021.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Βέροιας και το ΚΑΠΑ Βέροιας για την συνδιοργάνωση και την έμπρακτη στήριξη, καθώς και το προσωπικό τους, που ήταν πάντα στη διάθεσή μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας και την Ελληνική Αστυνομία για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές- ανθρώπους του χάντμπολ που βοήθησαν τα μέγιστα, με το ζήλο και την αγάπη τους για το χάντμπολ, στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς, τους συγγενείς, τους ανθρώπους του χάντμπολ στη Βέροια και όλους τους φιλάθλους για την κατανόηση και την ωριμότητα που επέδειξαν στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Όλοι μαζί καταφέραμε να διοργανώσουμε πέντε αγώνες με απόλυτη ασφάλεια και με την παρουσία μόνο των εμπλεκομένων στη διοργάνωση, όπως προβλέπει ο νόμος.

Λυπούμαστε που, λόγω της πανδημίας και των πρωτοκόλλων, δεν κατέστη δυνατή η προσέλευση κόσμου στο γήπεδο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά και να στηρίξει τις προσπάθειες των κοριτσιών μας. Ευχόμαστε αυτό να αλλάξει σύντομα και στο επόμενο τουρνουά που θα διοργανωθεί με ευθύνη της Ομοσπονδίας οι συνθήκες να είναι πολύ καλύτερες και τα γήπεδα γεμάτα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*