Home / Αυτοκίνητο / F1 / Το είπε και το έκανε: Ο Ράσελ πήρε το Sprint Race στη Βραζιλία!

Το είπε και το έκανε: Ο Ράσελ πήρε το Sprint Race στη Βραζιλία!

Η ευχή του Τζορτζ Ράσελ, έγινε… πραγματικότητα! Ο Βρετανός οδηγός μετά τις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές είχε πει πως θέλει να κερδίσει το Sprint Race και αυτό τελικά συνέβη, αφού με εξαιρετική οδήγηση και φοβερό ρυθμό στους 24 γύρους κατάφερε να πάρει τη νίκη και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι της Κυριακής.

Μια άνετη όπως εξελίχθηκε στο φινάλε νίκη, αφού ο Ράσελ την πήρε και μάλιστα με διαφορά σχεδόν τεσσάρων δευτερολέπτων από τον δεύτερο Σάινθ, ο οποίος όμως κουβαλούσε ποινή πέντε θέσεων. Κάτι που σημαίνει πως ο τρίτος Χάμιλτον θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση και η Mercedes έκανε το 1-2 ενόψει του αυριανού αγώνα.

Με την Red Bull Racing όπως εξελίχθηκε το Sprint Race να εκκινεί από το 3-4 και τον Φερστάπεν να μην «χαρίζει» την τρίτη θέση στον teammate του, Πέρες, στη μάχη που δίνει μήπως ξεπεράσει έναν εκ των Χάμιλτον και Ράσελ!

Όσον αφορά τον Κέβιν Μάγκνουσεν που είχε πάρει μια ανέλπιστη pole position, περιορίστηκε στην 8η θέση, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό για λογαριασμό της Haas που ξεπέρασε κατά έναν την Alphatauri στη μάχη της αποφυγής της προτελευταίας θέσης!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*