Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Τι ισχύει με Παναθηναϊκό και Χουγκάζ

Τι ισχύει με Παναθηναϊκό και Χουγκάζ

Με το βλέμμα στο μέλλον, ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνησή του το καλοκαίρι και απέκτησε τον ταλαντούχο Νίκο Χουγκάζ, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στον Ιωνικό την περασμένη σεζόν φτάνοντας μέχρι και την Εθνική ομάδα.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αποφάσισαν να αφήσουν δανεικό τον ταλαντούχο φόργουορντ στην ομάδα της Νίκαιας προκειμένου να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να «ψηθεί», αφού στους «πράσινους» δεν θα είχε τόσο σημαντικό ρόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν σκέψεις στις τάξεις του Παναθναϊκού για πρόωρη ανάκληση του δανεισμού του και άμεση ένταξη του 21χρονου φόργουορντ στους νταμπλούχους, ενώ δεν έχουν γίνει συζητήσεις περί του θέματος ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Άλλωστε, οι ιθύνοντες των «πράσινων» έχουν αποφασίσει -μετά την απόκτηση του Γιόβιτς- να πορευτούν ως έχουν για τον επόμενο κρίσιμο μήνα και δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε άλλες αλλαγές στο ρόστερ γι’ αυτό το διάστημα.

Από ‘κει και πέρα, είναι μια διαφορετική συζήτηση για το τι μπορεί να συμβεί σε 2 μήνες για παράδειγμα, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χουγκάζ αποτελεί δεδομένα παίκτη του «τριφυλλιού».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*