Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Τι είχε δηλώσει ο Κάτας για την πιθανότητα να αναλάβει τον Παναθηναϊκό

Τι είχε δηλώσει ο Κάτας για την πιθανότητα να αναλάβει τον Παναθηναϊκό

Ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Όντεντ Κάτας είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την τεχνική του ηγεσία. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται ακόμη, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Ισραηλινός τεχνικός δεν κρύβει το δέσιμό του με τους «πράσινους».

Τον Ιούλιο του 2017, λίγο πριν τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 στο Ηράκλειο ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ, ο Όντεντ Κάτας είχε μιλήσει στο sport-fm.gr για αυτή την προοπτική.

«Είναι υπέροχα να γυρίζω στην Ελλάδα. Πάντα θα τη νιώθω σαν το δεύτερο σπίτι μου. Πέρασα φανταστικές στιγμές εδώ με τον Παναθηναϊκό και κατέκτησα την Ευρωλίγκα. Ήταν το highlight της καριέρας μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είχε αναφέρει, ενώ ερωτηθείς αν θα ήθελε να δουλέψει ως προπονητής στην Ελλάδα και δη στον Παναθηναϊκό είχε απαντήσει: «Μακάρι (γέλια). Αλλά όπως και να’ χει, θα ήμουν χαρούμενος να επιστρέψω στην Ελλάδα για οποιονδήποτε λόγο».

O Κάτας είχε μόλις αποχωρήσει από τον πάγκο της Χάποελ Εϊλάτ και καθόταν στον πάγκο της U20 του Ισραήλ που είχε φτάσει αήττητη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Νέων Ανδρών μέχρι να χάσει από την ελληνική ομάδα. Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου πήρε προαγωγή για την εθνική Ανδρών του Ισραήλ, όπου παραμένει ακόμη, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2018 είναι και στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*