Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τελειώνει με Μπάρκα, αφήνει Λόρια η ΑΕΚ

Τελειώνει με Μπάρκα, αφήνει Λόρια η ΑΕΚ

Μέσα στη μέρα ολοκληρώνεται για την ΑΕΚ η μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα, με τον Γκόργκι Λόρια να μην αποκτάται τελικά. Έγκριση Κετσπάγια για τον Τσιγκρίνσκι.

Εντός της Παρασκευής θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα στην ΑΕΚ. Μετά τη συμφωνία με τον Ατρόμητο για τον 22χρονο γκολκίπερ, οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν την επιστροφή του από την Αυστραλία. Σήμερα θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσει για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια (πιθανότατα 3+1).

Μάλιστα φαίνεται πως ο Μπάρκας προορίζεται να συνθέσει με τον Γιάννη Ανέστη το δίδυμο γκολκίπερ που θα διεκδικήσουν τη θέση του βασικού στην ΑΕΚ, μιας και ο Αλάιν Μπαρόχα αποτελεί από χθες οριστικά παρελθόν, ενώ ο Γκόργκι Λόρια δεν θα αποκτηθεί. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε συμφωνήσει προφορικά με τον 30χρονο γκολκίπερ, αλλά τελικά ο Γεωργιανός δεν θα πάρει τον συμπατριώτη του στην ομάδα.

«Φουλάρει» και για τα υπόλοιπα

Είναι σαφής η πρόθεση της ΑΕΚ να ολοκληρώσει ει δυνατόν ακόμη και όλες τις μεταγραφές της μέχρι να φύγει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Κίελτσε στα τέλη Ιουνίου. Βασικός στόχος πλέον είναι η απόκτηση ενός στόπερ, με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να αποτελεί την πρώτη επιλογή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε την έγκρισή του και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που είχε ήδη κάνει αρκετές συζητήσεις με τον Ουκρανό αμυντικό της Ντνίπρο, θα προχωρήσει την υπόθεση. Κατά κάποιες πηγές στον 29χρονο άσο που έχει περάσει από την Μπαρτσελόνα έχει ήδη γίνει πρόταση και αναμένεται η απάντησή του. Ούτως ή άλλως χθες ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την ουκρανική ομάδα και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Φυσικά προτεραιότητα για την ΑΕΚ αποτελεί η απόκτηση ενός σέντερ φορ (αλλά κι ενός εξτρέμ, όπως επίσης ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού ή μπακ). Ο 26χρονος Βόσνιος Μίλαν Τζούριτς, που έχει συμβόλαιο με την Τσεζένα, και ο 27χρονος Σενεγαλέζος Ιμπραχίμα Μπαλντέ, που αποχωρεί από την Κράσνονταρ, είναι στη λίστα και έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές μαζί τους.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*