Home / Ποδόσφαιρο / Τα πιο περίεργα κουρέματα ποδοσφαιριστών

Τα πιο περίεργα κουρέματα ποδοσφαιριστών

Οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν τόσο για τα κατορθώματά τους εντός γηπέδου, όσο και για τα περίεργα κουρέματά τους.

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα άθλημα. Μία από τις πτυχές του “κάτι πολύ περισσότερο” είναι και το θέαμα. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί τον ρόλο που παίζουν ως πρωταγωνιστές του θεάματος και περιποιούνται λίγο παραπάνω την εξωτερική τους εμφάνιση προκειμένου να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Εδώ θα ασχοληθούμε με εκείνους που ασχολούνται με τα μαλλιά τους και είναι διάσημοι για τα περίεργα κουρέματά τους:

Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

Ο Βραζιλιάνος των “μπλαουγκράνα” πρέπει να είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες αλλαγές στο κούρεμά του στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε το κούρεμα της τελευταίας φωτογραφίας, δήλωσε: “Έχω να κουρευτώ έτσι από το 2009. Είναι το στιλ Στέφεν Κάρι”.

Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους)

Ο μέσος της Γιουβέντους αποτελεί τον νεώτερο ποδοσφαιρικό σταρ τόσο εντός γηπέδου, όσο και εντός … κομμωτηρίου. Pokemοn, minions και λεοπαρδάλεις έχουν περάσει, μεταξύ άλλων, από το κεφάλι του Γάλλου. Πολ, μας αρέσει πολύ το στυλ σου, αλλά το ξέρεις ότι πρέπει να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών αν θέλεις να τα χαίρεσαι για πολλά χρόνια ακόμα.

Μάριο Μπαλοτέλι (Μίλαν)

Ο Ιταλός εκτός από αλλόκοτη συμπεριφορά, έχει και αλλόκοτα κουρέματα, τα οποία πολλές φορές κοστίζουν μια περιουσία. Συγκεκριμένα η μοϊκάνα που διατηρούσε στη Λίβερπουλ ήταν πολύ απαιτητική οικονομικά, αφού ο Ιταλός τρίμαρε και έβαφε τα μαλλιά του 5 φορές την εβδομάδα. Κάθε επίσκεψη του στο κομμωτήριο του κόστιζε 125 ευρώ, όπερ 625 ευρώ την εβδομάδα!

Στεφάν Ελ Σαραουί (Ρόμα)

Μπορεί ο Ιταλός να μην αλλάζει κουρέματα με το ρυθμό των προαναφερθέντων, ωστόσο το συγκεκριμένο στιλ του αποτελεί ορόσημο για το καμπιονάτο. Αυτό, βέβαια, δεν το εκτιμά όλος ο κόσμος. Συγκεκριμένα ο Μπελρουσκόνι, ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, μόλις είχε φέρει τον Ιταλό με τις αιγυπτιακές ρίζες από την Τζένοα στο Μιλάνο του είχε πει ότι καλό θα ήταν να μην διατηρήσει για πολύ καιρό τα “εξωτικά” του κουρέματα. Βέβαια, εκείνος δεν υπάκουσε. Λέτε για αυτό να δόθηκε δανεικός στη Ρόμα;

Μαρέκ Χάμσικ (Νάπολι)

Άλλο ένα εμβληματικό κούρεμα από το ιταλικό πρωτάθλημα, αυτό του Σλοβάκου. Ο Χάμσικ είναι διάσημος για την μαύρη μοϊκάνα του την οποία έβαψε μπλε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας το 2014. Στο συγκεκριμένο ματς η Νάπολι αντιμετώπιζε την Φιορεντίνα και ο Σλοβάκος εμφανίστηκε στο γήπεδο με μαύρο μαλλί. Μετά το τελικό 3-1 υπέρ της ομαδας του, χάθηκε για λίγο στα αποδυτήρια και όταν γύρισε η μοϊκάνα ήταν πλέον μπλε.

Μαρουάν Φελαϊνί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Ο Βέλγος αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση και σίγουρα χρειάζεται έξτραπεριποίηση για τα μαλλιά του. Παρόλα αυτά σε παλιότερη συνέντευξη του στην Mirror, όταν ένας Άγγλος δημοσιογράφος τον ρώτησε αν το χρόνο που χρειάζεται καθημερινά για να περιποιείται τα μαλλιά του και για το αν έχει προσωπικό κομμωτή, απάντησε: “το μόνο που κάνω είναι να τα λούζω που και που”.

Βάγκνερ Λοβ (Μονακό)

Ο Βραζιλιάνος της Μονακό δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο αφιέρωμα. Πριν πάει στην Μονακό, είχε περάσει αρκετά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το 2010 η ΤΣΣΚΑ αντιμετώπισε την Ίντερ και κυκλοφόρησε το εξής tweet:

Για όσους δεν θυμούνται τον Ταρίμπο Γουέστ:

 

Το να κάνεις κάποιο από τα παραπάνω κουρέματα είναι εύκολο, το θέμα είναι να το διατηρήσεις. Και για να το διατηρήσεις χρειάζεται η κατάλληληθεραπεία τριχόπτωσης.

Πηγή:Contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*