Home / Ομάδες / Τα πικρόχολα και ειρωνικά σχόλια του Ρονάλντο για τους Ισλανδούς

Τα πικρόχολα και ειρωνικά σχόλια του Ρονάλντο για τους Ισλανδούς

Ο Πορτογάλος άσος ειρωνεύτηκε τους –όχι και τόσο ψαρωμένους όπως αποδείχθηκε- αντιπάλους του, τονίζοντας πως με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού «δεν πάνε πουθενά».

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Ισλανδών στο τέλος της αναμέτρησης που τους βρήκε ισόπαλους με την Πορτογαλία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

inner

inner

Εμφανώς ενοχλημένος τόσο από την χαρά των αντιπάλων τους όσο και για τον τρόπο με τον οποίο απέσπασαν το 1-1 δήλωσε: «Έτσι όπως τους είδα να πανηγυρίζουν, νόμιζα πως κατέκτησαν το Euro, ήταν απίστευτο! Όταν δεν προσπαθούν να παίξουν μπάλα και παίζουν μόνο άμυνα, άμυνα, άμυνα, αυτό δείχνει κακή νοοτροπία και έτσι δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα στην διοργάνωση».

Ο Πορτογάλος σταρ αμύνθηκε των προσπαθειών της ομάδας τους λέγοντας πως ενώ οι ίδιοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να παίξουν ποδόσφαιρο, η αντίπερα όχθη το κατέστρεφε: «Πέτυχαν ένα γκολ, δημιούργησαν άλλες δύο ευκαιρίες σε 90 λεπτά και κατά τα άλλα έμεναν συνεχώς πίσω. Έβαλαν ένα λεωφορείο στο τέρμα και δεν προσπάθησαν καθόλου. Εμείς θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν μια τυχερή νύχτα για εκείνους. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά είμαστε ΟΚ».

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*