Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τα βρήκε με τον Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός (vds)

Τα βρήκε με τον Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός (vds)

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και ο 26χρονος Κολομβιανός επιθετικός είναι πολύ κοντά να φορέσει τη φανέλα του κι αυτό που απομένει είναι να δώσει το «οκ» η Κάλιαρι, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με το tuttomercatoweb.com, οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Κολομβιανό επιθετικό, με τον τεχνικό Αντρέα Στραματσόνι να έχει ψηλά στη λίστα τον Κολομβιανό επιθετικό και

Αγνοεί το γκολ….

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ανήκει στην Κάλιαρι (πήρε το πρωτάθλημα στη Serie B κι επιστρέφει στη Serie A), αλλά δεν αγωνίζεται στην ομάδα της Σαρδηνίας.

Για λογαριασμό της, την τριετία 2011-14, είχε γεμάτες χρονιές στη Serie A’, σημειώνοντας 13 γκολ, την περίοδο 2014-15 σε 13 ματς σημείωσε δύο γκολ για την Κάλιαρι και μεσούσης της χρονιάς βρέθηκε στη Ρόμα.

Εκεί, σε 12 συμμετοχές δεν βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα και την φετινή περίοδο, αρχικά μετακόμισε στην Premier League και τη Γουόρφορντ (χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή σε τέσσερα παιχνίδια, χωρίς να πετύχει γκολ), ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζει στην πατρίδα του και τη Νασιονάλ Μεντεγίν, όπου παραμένει «άσφαιρος» έπειτα από πέντε παιχνίδια (στα τέσσερα ήταν βασικός)

Πηγή:Sentragoal.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*