Home / Άλλα Σπόρ / Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Γούνας, Μάγιαρκ και Σμιθ

Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Γούνας, Μάγιαρκ και Σμιθ

Από την ομάδα πόλο…

Πειραιάς
Παρελθόν από την ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού αποτελεί ο Αλέξανδρος Γούνας, καθώς και οι Μπλάι Μάγιαρακ και Τζέσε Σμιθ.

Ο Έλληνας διεθνής δεν συμφώνησε με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» για την ανανέωση της συνεργασίας τους και αποχωρεί από την ομάδα του Πειραιά μετά από τρία χρόνια, στα οποία κατέκτησε ισάριθμα νταμπλ. Το πιθανότερο είναι ο 27χρονος περιφερειακός να αναζητήσει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σε ό,τι αφορά τους δύο ξένους πολίστες, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού απλά θέτει και τυπικά τέλος στην παρουσία τους στο λιμάνι.

Ο Μάγιαρακ αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με το ερυθρόλευκο σκουφάκι και πανηγύρισε ισάριθμα νταμπλ, όμως η «αναιμική» παρουσία του στο final-6 του Champions League έπεισε τη διοίκηση του συλλόγου ότι ο κύκλος του Ισπανού στην ομάδα έκλεισε.

Ο Σμιθ έπαιξε φέτος στον Ολυμπιακό, κυρίως στα ματς της Ευρώπης, βοήθησε αμυντικά με την εμπειρία του, αλλά με την απόκτηση του Κροάτη Άντρο Μπούσλιε έγινε φανερό ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκόπευαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον διεθνή Αμερικανό.

Αν και οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη στις τάξεις τους τρεις ξένους παίκτες, με την παραμονή του Γιόσιπ Πάβιτς και την απόκτηση των Μπούσλιε και Εσπανιόλ, θέλουν να ενισχυθούν με ακόμη έναν περιφερειακό, στοχεύοντας μάλιστα σε μεταγραφή από το «πάνω ράφι».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους αθλητές του τμήματος πόλο ανδρών, Μπλάι Μάγιαρακ, Τζέσε Σμιθ και Αλέξανδρο Γούνα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τους τρεις αθλητές που τίμησαν και τιμήθηκαν φορώντας το σκουφάκι της ομάδας μας κατακτώντας τίτλους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, είναι να βρίσκεται και πάλι στο Final Six της Βουδαπέστης, ολοκληρώνοντας την παρουσία του εκεί, παραμένοντας αήττητος. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου, σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Βλάχο, αποφάσισαν να γίνει ακόμα μια προσθήκη ξένου αθλητή, ο οποίος θα πλαισιώσει την αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών αλλά και των Παγκοσμίου φήμης ξένων, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*