Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τέλος από τον Ατρόμητο ο Χριστοδουλόπουλος και άλλοι τρεις

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Χριστοδουλόπουλος και άλλοι τρεις

Ριζικές θα είναι οι αλλαγές που θα κάνει ο νέος προπονητής, Άνχελ Λόπεθ, στο ρόστερ του Ατρομήτου, με την ομάδα να ανακοινώνει σήμερα άλλες τέσσερις αποχωρήσεις παικτών.

Μετά τους πέντε από αποχαιρέτησαν χθες την ομάδα των δυτικών προαστίων, ακολούθησαν σήμερα οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκο Γκάλο, Μπράιαν Ραμπέγιο και Κλαρκ Ενσικουλού,



Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Κλαρκ Ενσικουλού, Μπράιαν Ραμπέγιο, Ροντρίγκο Γκάλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. O Κλαρκ Ενσικουλού ολοκληρώνει την παρουσία του στην ομάδα μας έπειτα από τριετή θητεία, στην οποία είχε 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε και 9 γκολ.

Ο Μπράιαν Ραμπέγιο ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2020 και είχε σε αυτό τον 1,5 χρόνο κατέγραψε 31 συμμετοχές, σημειώνοντας και ένα γκολ. Ο Ροντρίγκο Γκάλο συμπλήρωσε δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας, έχοντας συνολικά 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε και τρία γκολ, όλα με απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Τέλος, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έπειτα από μία σεζόν παρουσίας με το «Αστέρι», είχε 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Η οικογένεια του Ατρόμητου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*