Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τάνκοβιτς: «Τελικός με Παναθηναϊκό, στο χέρι μας το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Τάνκοβιτς: «Τελικός με Παναθηναϊκό, στο χέρι μας το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς τόνισε πως η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι για την έξοδο στην Ευρώπη και χαρακτήρισε τελικό το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την πίεση στο πρώτο ημίχρονο και το… γκρέμισμα της ΑΕΚ σε λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο ΠΑΟΚ είχε πλάνο να μας δώσει εμάς τη μπάλα και να μας χτυπήσει στην αντεπίθεση. Εμείς είχαμε τη μπάλα, αλλά δεν μπορούσαμε. Το πλάνο του ΠΑΟΚ ήταν αυτό».

Για τη συνέχεια: «Με οποιοδήποτε αντίπαλο κι αν παίζεις είναι απογοητευτικό όταν χάνεις. Πρέπει όμως να έχουμε θετική σκέψη γιατί όλα είναι στο χέρι μας. Πρέπει να πιάσουμε τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έχουμε την ίδια απογοήτευση και τον ίδιο πόνο. Θέλουμε να κερδίζουμε. Είναι όμως στο χέρι μας. Όλα εξαρτώνται από εμάς».

Για το αν μπορεί να βγάλει αντίδραση η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή: «Είναι ένας… τελικός. Αλλά είναι ένα παιχνίδι 90λεπτά. Θα μπούμε να κερδίσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε το θέμα είναι να μην χάσουμε. Όλα είναι στο χέρι μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*