Home / Άλλα Σπόρ / Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Νέος πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α είναι ο Κώστας Παπαγεωργίου, ο οποίος σηματοδοτεί την «αλλαγή σελίδας» στην ηγεσία του πινγκ πονγκ, ύστερα από τέσσερις δεκαετίες σταθερής διοίκησης, πρώτα υπό την προεδρία του Χρήστου Χριστοδουλάτου (1982-2008) κι έπειτα με επικεφαλής τον Μανώλη Κολυμπάδη (2008-2021).

Γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανέλαβε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός στο κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας, Σωκράτης Παπασάβογλου. Τις θέσεις των αντιπροέδρων κάλυψαν ο Ευάγγελος Τέρπος και ο Γιώργος Λυγούρας, ενώ ο Παναγιώτης Τζόβολος συνεχίζει ως πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώθηκε από τον Παναγιώτη Γκιώνη, ο οποίος θα είναι ο εκπρόσωπος των αθλητών. Η θητεία της νέας διοίκησης θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024.

Η σύνθεση του νέου 11μελούς ΔΣ της ομοσπονδίας:

Πρόεδρος: Κώστας Παπαγεωργίου

Α’ αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Τέρπος

Β’ αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λυγούρας

Γενικός Γραμματέας: Σωκράτης Παπασάβογλου

Ταμίας: Ξανθή Κιούφη

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής: Παναγιώτης Τζόβολος

Μέλη: Βλάσιος Γεωργίου, Μαρία Μοίρου, Ιωάννης Κορδούτης, Πολυξένη Στάθη, Χρήστος Τασιός

Θυμίζουμε ότι μετά τις εκλογές εκλέχτηκαν κατά σειρά αναπληρωματικά μέλη οι: Νικόλαος Φιλιππακόπουλος, Κωνσταντίνος Μάκρας, Ιωάννης Πάντζιος, Γεώργιος Βρεττάκος και Βασιλική Ερηνάκη.

Σύμφωνα με το καταστατικό της ομοσπονδίας θα πρέπει, επίσης, να προκύψουν ο έφορος υλικού και ο ειδικός γραμματέας, απλά αυτό μετατέθηκε για επόμενη συνεδρίαση.

Επίσης, προσεχώς θα τοποθετηθεί έφορος για τις Εθνικές ομάδες, όπως θα οριστούν και τα έξι μέλη της Τεχνικής Επιτροπής, τα οποία θα επιλέξει ο Παναγιώτης Τζόβολος και θα τα προτείνει σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*