Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στο 2ο και 9ο Δημοτικό Περιστερίου για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο Ατρόμητος

Στο 2ο και 9ο Δημοτικό Περιστερίου για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο Ατρόμητος

Το «παρών» στο 2ο και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Φάνης Μαυρομμάτης, Στέφανος Στρούγγης και Γιάννης Οικονομίδης, μαζί με τους γυμναστές της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα και Δημήτρη Διαμαντάρα, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού!

Οι παίκτες του Ατρόμητου έπαιξαν με τα παιδιά και υπέγραψαν αυτόγραφα, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του «Αστεριού».

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:



«Στο 2ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Φάνης Μαυρομμάτης, Στέφανος Στρούγγης και Γιάννης Οικονομίδης, αλλά και οι γυμναστές, Γιώργος Πήδουλας και Δημήτρης Διαμαντάρας.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού ο Ατρόμητος έδωσε το «παρών» στο μέλλον της πόλης μας, μιλώντας για τις αξίες του αθλητισμού και τα οφέλη που αυτός προσφέρει.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έπαιξαν με τους μικρούς μας φίλους, υπέγραψαν αυτόγραφα και έδωσαν ραντεβού για τους επόμενα εντός έδρας ματς του «Αστεριού».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τα δύο σχολεία για τη θερμή φιλοξενία!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*