Home / Άλλα Σπόρ / Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Δίπλαρος

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Δίπλαρος

O Απόλλων Σμύρνης, που συμφώνησε για τον επόμενο χρόνο με τον Μιχάλη Δίπλαρο. Ο 23χρονος αμυντικός (ύψος 1,95μ.), αδερφός του μπασκετμπολίστα Νίκου Δίπλαρου, ήταν μέλος της εθνικής νέων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κουβέιτ, το 2019, ενώ έχει τρεις «γεμάτες» χρονιές στην Α1 υδατοσφαίρισης, δύο με το Παλαιό Φάληρο και μία με την ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε πέρυσι και είχε 21 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ο Δίπλαρος, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΝΕ Πατρών και στη συνέχεια πέρασε από ΠΑΟΚ και ΝΟ Πατρών, θα αποτελέσει μαζί με τον Κωνσταντίνο Μόκκα το βασικό δίδυμο αμυντικών της «αμφίβιας ταξιαρχίας» τη νέα περίοδο, «απελευθερώνοντας» τον Αλέξανδρο Αλαμάνο, που αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στη νέα ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη.

«Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ για τον Απόλλωνα Σμύρνης, μια ομάδα με υψηλές προσδοκίες και όραμα, καταξιωμένο σταφ και πολύ αξιόλογους παίκτες. Θέλω να συμβάλω τα μέγιστα τη νέα σεζόν, έτσι ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και μαζί με τους νέους προπονητές και συμπαίκτες μου να οδηγήσουμε τον Απόλλωνα όσο υψηλότερα μπορούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*