Home / Άλλα Σπόρ / Στη Δανία από την Πέμπτη ο Γκιώνης για το τελικό στάδιο προετοιμασίας

Στη Δανία από την Πέμπτη ο Γκιώνης για το τελικό στάδιο προετοιμασίας

Ο Παναγιώτης Γκιώνης μεταβαίνει την Πέμπτη στη Δανία, ώστε να πάρει μέρος σε δυνατό προπονητικό καμπ μαζί με σπουδαίους ξένους αθλητές, οι οποίοι, επίσης, έχουν προκριθεί για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση.

Η συγκέντρωση προετοιμασίας θα γίνει 9-15 Ιουλίου στο σύγχρονο Ολυμπιακό κέντρο του Μπρόντμπι. Μαζί με τον πολύπειρο αμυντικό θα είναι στη χώρα της βόρειας Ευρώπης ο ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών, Κώστας Βατσακλής, και ο πρωταθλητής Ελλάδας του διπλού ανδρών, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, ως φυσιοθεραπευτής και βοηθός προπόνησης.

Ο Γκιώνης θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης και θ’ αναχωρήσει για το Τόκιο στις 18 Ιουλίου.

Η συμμετοχή στο προπονητικό καμπ έρχεται ύστερα από πρόσκληση της ομοσπονδίας της Δανίας. Είναι εκδήλωση για αθλητές που θα συμμετάσχουν στο κορυφαίο γεγονός και να σημειωθεί ότι πριν από λίγα χρόνια ο Γκιώνης και άλλοι Έλληνες διεθνείς είχαν πάρει, επίσης, μέρος σε ανάλογο καμπ στο ίδιο αθλητικό κέντρο.

Εκτός από Δανούς αθλητές, που θα μετάσχουν στο καμπ αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο Μπρόντμπι ο νεαρός Σουηδός Τρουλς Μέρεγκαρντ, που θ’ αγωνιστεί στο ομαδικό του Ολυμπιακού τουρνουά, ο Ίμπα Ντιο, που θ’ αγωνιστεί στο Τόκιο με τη Σενεγάλη, ο Αμερικανός Τζα Κάνακ, που, επίσης, έχει προκριθεί, καθώς και Γάλλοι διεθνείς.

*Ο θρυλικός Λευκορώσος Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ δεν θα μπορέσει τελικά να πραγματοποιήσει την έβδομη Ολυμπιακή συμμετοχή του και να ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ τεσσάρων συναθλητών του (Πρίμορατς, Σέιβ, Πέρσον, Τοριόλα). Αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τη θέση του κάλυψε ο Άγγλος Πολ Ντρίνκχολ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*