Home / Άλλα Σπόρ / Στην Ουγγαρία η Εθνική ανδρών για… νέο θρίαμβο!

Στην Ουγγαρία η Εθνική ανδρών για… νέο θρίαμβο!

Έτοιμη για μια ακόμα επιτυχία είναι η Εθνική πόλο ανδρών, που ταξίδεψε στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Το ανανεωμένο σύνολο του Θοδωρή Βλάχου θέλει να παραμείνει στις επιτυχίες, στην πρώτη πρόκληση μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Την αποστολή αποτελούν οι Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (τερματοφύλακες), Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Γούβης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης και Άγγελος Βλαχόπουλος.

Στο πλευρό του Θοδωρή Βλάχου βρίσκεται ο βοηθός του, Τάσος Σχίζας, ο φυσιοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο τεχνικός αναλυτής Χρήστος Κορδέλλας. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Α’ αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και υπεύθυνος του ανδρικού πόλο, Γιώργος Αφρουδάκης.

Η προσπάθεια της Ελλάδας θα ξεκινήσει την Τρίτη 21/6 στη φάση των ομίλων, απέναντι στην Κροατία και θα συνεχιστεί απέναντι σε Ιαπωνία (23/6) και Γερμανία (25/6).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*