Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στα κιτρινόμαυρα και ο Πατίτο!

Στα κιτρινόμαυρα και ο Πατίτο!

Σφραγίστηκε η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Πατίτο Ροντρίγκες. Η Ένωση ανακοίνωσε ότι έφτασε σε συμφωνία με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ντύθηκε και επίσημα στα κιτρινόμαυρα, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η Ένωση κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του 26χρονου μεσοεπιθετικού, που βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην Ελλάδα. Το πρωί της Τετάρτης ο παίκτης πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία κάθισε στο τραπέζι με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρους για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Αφού μεσολάβησε και το μίνι διάλειμμα για φαγητό, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Πατίτο μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αργεντινό πλάγιο μεσοεπιθετικό Πάτο Ροντρίγκες, o οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

O Πατρίσιο Χουλιάν Ροντρίγκες (πιο γνωστός ως Πάτο ή Πατίτο Ροντρίγκες) γεννήθηκε στην πόλη Κίλμες της Αργεντινής στις 4 Μαϊου 1990 και από την παιδική του ηλικία εντάχθηκε στην Ιντεπεντιέντε, με την οποία έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο το 2008 και πέτυχε συνολικά 10 γκολ σε 114 επίσημα ματς. Κορυφαία στιγμή του σε αυτήν ήταν η κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα 2010.

Το 2012 μεταγράφηκε στη βραζιλιάνικη Σάντος, με την οποία κατέκτησε την ίδια χρονιά το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (το Σούπερ Καπ της Νότιας Αμερικής) στο πλευρό του Νεϊμάρ. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Εστουντιάντες της Αργεντινής το 2013-14, ενώ το 2015 αγωνίστηκε στον σύλλογο Ζοχόρ της Μαλαισίας».

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*