Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σταματέλος: «Τεράστιο μηδενικό η προσφορά του Βινάγκρε στον Ολυμπιακό»

Σταματέλος: «Τεράστιο μηδενικό η προσφορά του Βινάγκρε στον Ολυμπιακό»

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε πέρασε και δεν… ακούμπησε από τον Ολυμπιακό αναγκάζοντας την ομάδα να αναζητήσει εκ νέου αριστερό μπακ, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Βινάγκρε είχε ένα τεράστιο μηδενικό στην προσφορά του στην ομάδα. Παρουσιάστηκε αδιάφορος, είχε και κάποιους τραυματισμούς και γι’ αυτό αποχωρεί. Το μυαλό του δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Ο Μαρτίνς τον είχε πιστέψει και τον προόριζε για βασικό, γι’ αυτό και ζήτησε επιτακτικά την απόκτηση αριστερού μπακ. Ο Χολέμπας είναι πρότυπο επαγγελματία, αλλά μην ξεχνάμε πως είναι 36 ετών. Ο Ρέαμπτσιουκ δείχνει να έχει όλα τα προσόντα για να παίξει στον Ολυμπιακό και να βοηθήσει την ομάδα τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά», ανέφερε.

Όσο για το αν θα γίνει άλλη προσθήκη από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, είπε: «Θα κινηθεί για επιθετικό ανάλογα με τις εξετάσεις του Χασάν, που τις περιμένουμε τις επόμενες μέρες. Αν ο Αιγύπτιος φανεί ότι θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθει, τότε θα αναζητηθεί ένας σέντερ φορ. Όσο καλός κι αν είναι ο Ελ Αραμπί, δεν μπορείς να πας με εναλλακτικές λύσεις τους Σουντανί και Κάιπερς».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*