Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σταματέλος: «Αυξάνει τις πιθανότητες να παίξει ο Παπασταθόπουλος, προσπαθεί σαν να είναι 20 χρονών»

Σταματέλος: «Αυξάνει τις πιθανότητες να παίξει ο Παπασταθόπουλος, προσπαθεί σαν να είναι 20 χρονών»

Διψασμένος για τελικό είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τόνισε πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει αυξήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου, μετά τον τραυματισμό του.

«Ο Παπασταθόπουλος αυξάνει τις πιθανότητες, όμως εξακολουθούν να μην είναι με το μέρος του. Το προσπαθεί σαν να είναι 20 χρονών και θέλει οπωσδήποτε να παίξει. Είναι αναμέτρηση που κρίνει τρόπαιο, λογικό είναι. Θέλει άλλο ένα τρόπαιο, ποιος μπορεί να του πει το αντίθετο», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ υπογράμμισε και τη μεγάλη σημασία που έχει για τους ερυθρόλευκους η κατάκτηση του τροπαίου.

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους είπε το αυτονόητο. Και μόνο που θα έβλεπαν τον πρόεδρο, οι παίκτες θα καταλάβαιναν ότι συμβαίνει κάτι σημαντικό».

Όσο για την περίπτωση του Τικίνιο ανέφερε: «Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να το κάνουν σίριαλ, όπως έγινε με τον Μπελχαντά. Θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Δεν έχουν πρόθεση να μπουν σε πλειστηριασμό».

Ακούστε όσα είπε:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*