Home / Ποδόσφαιρο / ΣΟΚ: Σταμάτησε στα 23 του λόγω προβλήματος καρδιάς ο Λούκας Σίλβα

ΣΟΚ: Σταμάτησε στα 23 του λόγω προβλήματος καρδιάς ο Λούκας Σίλβα

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκας Σίλβα, ανακοίνωσε πως σταματάει την ποδοσφαιρική του καριέρα, διότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του.

«Κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την ποδοσφαιρική κοινότητα η ανακοίνωση του Λούκας Σίλβα ότι σταματάει την καριέρα του!

Ο μόλις 23 ετών Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε πάρει την περσινή σεζόν μεταγραφή στους «μερέγχες» από την Κρουζέιρο, ωστόσο έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, το οποίο δεν τον αφήνει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Έδωσα μια καλή μάχη, σταμάτησα την καριέρα μου, έχω διατηρήσει την πίστη μου», έγραψε σχετικά στα social media.

inner

Ο Λούκας Σίλβα που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Μαρσέιγ, βρέθηκε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτνιγκ Λισαβόνας και πέρασε σήμερα από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, εκεί διαπιστώθηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του, κάτι που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο αφού θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό από την Κρουζέιρο τον Γενάρη του 2015, ξοδεύοντας το ποσό των 14 εκατ. ευρώ. Ο Λούκας Σίλβα θεωρούνταν ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά τελικά δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες και αναγκάστηκε να σταματήσει την καριέρα του μόλις στα 23 του χρόνια.

Στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάντως, υπάρχουν ήδη πολλά ποσταρίσματα, στα οποία κυριαρχεί η απορία, για το πως κατάφερε να περάσει τα ιατρικά τεστ στη Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα στην καρδιά.

Γιώργος Τσανάκας

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*