Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σοκ με Βρουσάι, αγωνία για Σωκράτη και Μπρούμα

Σοκ με Βρουσάι, αγωνία για Σωκράτη και Μπρούμα

Ραντεβού με την ατυχία είχε χθες ο Ολυμπιακός, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη (1-1) για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η… καλή μέρα φάνηκε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη, όταν ο Μπρούμα αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα και ο επικεφαλής του «ερυθρόλευκου» ιατρικού επιτελείου, Χρήστος Θέος, ενημέρωσε σχετικά τον Πέντρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος απέκλεισε τον Πορτογάλο εξτρέμ και έβαλε στη θέση του στην αποστολή τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς για να έχει μία επιπλέον λύση για τα άκρα της επίθεσης.

Το επόμενο (σοβαρό) πρόβλημα προέκυψε κατά τη διάρκεια του ματς, όταν ο Μάριος Βρουσάι αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο και, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, υπάρχει ανησυχία μήπως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Το πιο αισιόδοξο σενάριο στην παρούσα φάση είναι να πρόκειται για ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, η οποία θα κρατήσει μεν τον παίκτη εκτός δράσης για κάποιες εβδομάδες.

Όσον αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, δέχθηκε το σοκαριστικό χτύπημα από τον Ρούμπεν Σεμέντο στην κάτω γνάθο. Αρχικά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχασε τις αισθήσεις του και πάνω στην πτώση του υπέστη κάκωση δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος.

Και οι τρεις παίκτες θα υποβληθούν σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους, με τον Σωκράτη και τον Μπρούμα να έχουν κάποιες ελπίδες για να προλάβουν τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*