Home / Άλλα Σπόρ / Σημαντική ισοπαλία για Βουλιαγμένη

Σημαντική ισοπαλία για Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη ήρθε ισόπαλη 9-9 με τη Ραντνίσκι στο Κραγκούγεβατς στην πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια πρόκρισης στην τελική οκτάδα της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «μπέμπηδων» ήταν ο Νίκος Παπασηφάκης με 5 γκολ.

Ο ΝΟΒ προηγήθηκε με τον Τρούλο, αλλά είχε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και βιαστικές επιλογές στον παίκτη παραπάνω μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Έτσι, οι Σέρβοι, ενώ έχασαν πέναλτι στο ξεκίνημα, βρήκαν ρυθμό και, με σερί 5-0, έφτασαν στο 5-1.

Στην τρίτη περίοδο, ο Καλογερόπουλος έκανε το 5-2 και εκεί ο Παπασηφάκης με τρία συνεχόμενα γκολ σε τρία λεπτά ισοφάρισε 5-5. Οι γηπεδούχοι “μπλόκαραν” επιθετικά και ο Καλογερόπουλος έκανε το 5-6 στην ολοκλήρωση του τρίτου οκτάλεπτου.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, οι Ραντούλοβιτς και Βρλιτς έφεραν το 7-6. Ο Νικολαΐδης ισοφάρισε στον παραπάνω, αλλά οι Γιάνκοβιτς και Πλιέβανσιτς έκαναν το 9-7. Εκεί, όμως, ανέλαβε δράση ο Παπασηφάκης και με δύο τέρματα σε 40’’ έκανε το 9-9. Η Βουλιαγμένη άντεξε στην άμυνα και, μάλιστα, το σουτ του Χαλυβόπουλου στην τελευταία επίθεση ήταν άστοχο.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 0-5, 4-3

Ραντνίτσκι (Ούρος Στεβάνοβιτς): Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 2, Τσουκ 1, Βίτσο 1, Ουκρόπινα, Γκαβρίλοβιτς, Πλιέβαντσιτς 1, Ραντούλοβιτς 2, Λούκιτς, Βρλιτς 1, Τοντορόβσκι

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμυράς, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*