Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σε ρυθμούς 2021/22 ο Ατρόμητος – Τη Δευτέρα η παρουσίαση του Άνχελ Λόπεθ και η «πρώτη» της σεζόν

Σε ρυθμούς 2021/22 ο Ατρόμητος – Τη Δευτέρα η παρουσίαση του Άνχελ Λόπεθ και η «πρώτη» της σεζόν

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της σεζόν 2021/22 κινείται ήδη ο Ατρόμητος, καθώς εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων.

Από την Πέμπτη 1 Ιουλίου έχουν αρχίσει οι ιατρικές και ισοκινητικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, που έχουν χωριστεί σε γκρουπ για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, ενώ από σήμερα έχει αρχίσει ο εργομετρικός έλεγχος, κάτι που θα συνεχιστεί κι αύριο, Κυριακή 4 Ιουλίου.

Σημειώνεται πως τηρώντας απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πριν από τις ιατρικές εξετάσεις όλα τα μέλη υποβλήθησαν σε Rapid Test και σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου, πριν από τις εργομετρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν και μοριακά τεστ.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Πολιτών» η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Άνχελ Λόπεθ, στους εκπροσώπους του Τύπου και κατόπιν θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, με τους δημοσιογράφους να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*