Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σε διπλό ταμπλό η ΑΕΚ

Σε διπλό ταμπλό η ΑΕΚ

Σε δύο μέτωπα έχει στραφεί πλέον η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της και αυτά αφορούν στη θέση του σέντερ φορ, αλλά και του εξτρέμ.

Ο Χόρχε Περέιρα Ντίας αποτελεί τον διακαή μεταγραφικό πόθο για την επίθεση και παρά τις δυσκολίες φαίνεται πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει η υπόθεση. Σύμφωνα με τη Live Sport, που επικαλείται πηγές από την Αργεντινή, ο 25χρονος φορ είναι πιο κοντά από ποτέ στην «Ένωση». Η αποχώρησή του από την Τζοχόρ είναι μάλλον δεδομένη και η ομάδα της Μαλαισίας προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο, δίχως να αξιώσει χρήματα. Πάντως επειδή το συμβόλαιό του είναι πολύ μεγάλο, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με την ΑΕΚ, που δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει τη… χασούρα του ποδοσφαιριστή. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και κάποιες εναλλακτικές στα υπόψη, αλλά θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για τον Ντίας προτού στραφούν σε άλλες λύσεις.

Όσον αφορά στη θέση του εξτρέμ, ο Ναμπίλ Μπαχούι είναι ο μεγάλος στόχος. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει βρει σημείο επαφής με την πλευρά του συμπατριώτη του και είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Αμβούργο για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής. Περίπτωση δανεισμού του 25χρονου άσου θα τεθεί μόνο αν οριστεί και οψιόν αγοράς.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή εξέλιξη για τη θέση του αριστερού μπακ, όπου αναζητείται μία ακόμη λύση (ίσως και για βασικός) δίπλα από τον Ντίντακ Βιλά. Το πρόβλημα είναι πως ο Μανουέλ Ντίας, που έχει απογοητεύσει, δεσμεύεται μέχρι το 2018 και είναι δύσκολο να βρει ομάδα. Στην ΑΕΚ εξετάζουν διάφορες λύσεις από το εξωτερικό, αλλά και από την εγχώρια αγορά (Κατράνης του Ατρομήτου, Κούτρης του ΠΑΣ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*