Home / Άλλα Σπόρ / Σεξουαλικά σκάνδαλα στην πάλη καταγγέλλει η δικηγόρος του Πηλίδη: «Τιμωρήθηκε επειδή είπε αλήθεια»

Σεξουαλικά σκάνδαλα στην πάλη καταγγέλλει η δικηγόρος του Πηλίδη: «Τιμωρήθηκε επειδή είπε αλήθεια»

Η δικηγόρος του Γιώργου Πηλίδη κάνει λόγο για σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο της πάλης που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η Ειρήνη Μαρούπα μίλησε στο Mega για τα επεισόδια που προκάλεσαν τον διετή αποκλεισμό του Έλληνα πρωταθλητή από την ελληνική ομοσπονδία πάλης και υποστήριξε πως τον τιμώρησαν επειδή είπε αλήθεια.

«Καταρχάς πρέπει να ακούσετε την αλήθεια. Ο λόγος τιμωρίας του Γιωρίκα ήταν γιατί το παιδί τόλμησε να βγει να πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης, και χωρίς να έχει επεκταθεί ακόμη στα σεξουαλικά σκάνδαλα. Μετά τις αποκαλύψεις του Γιωρίκα όταν βγήκε από το survivor, δέχθηκε στην προ-ολυμπιακή του προετοιμασία εκφοβισμό και απειλές από τον κ. Θάνο, και την σωτήρια παρέμβαση του κ. Καπράλου, ξεκίνησε ένα “τσουνάμι” αποκαλύψεων σχετικά με σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο της πάλης», ανέφερε η δικηγόρος του πρωταθλητή.

«Μετά από αποκαλύψεις για τέτοια σκάνδαλα, ξεκίνησε μία έρευνα η οποία ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ενώ ως δικηγόρος του κοριτσιού και του αγοριού που κατήγγειλαν την μαστροπεία, ενδιαφέρομαι και ζητάω από την ολυμπιακή επιτροπή να μου πει τι γίνεται με τις καταθέσεις γι΄ αυτή την υπόθεση, ακόμα περιμένω απάντηση», πρόσθεσε.

«Παραπέμφθηκαν 80 αθλητές για να δικαστούν και πάνω από 60 ήταν αυτοί που καταδικάστηκαν. Ο κ. Λεωνάκης τον οποίο πρώτη φορά είδαν οι αθλητές στο Κιλκίς και τους ήταν άγνωστος, δεν διοικεί αυτός την Ομοσπονδία. Και ο ίδιος μαζί με τον κ. Μπατσακίδη είπε, παραδέχθηκε ότι την Ομοσπονδία την διοικεί ο κ. Θάνος, τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Είναι ντροπή να καταστρέφουν τον Γιώργο Πηλίδη για να μην αποκαλυφθούν οι βρωμιές τους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*