Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Σεγούρα: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, επιτέλους έχουμε όλες τις επιλογές μας στη διάθεσή μας»

Σεγούρα: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, επιτέλους έχουμε όλες τις επιλογές μας στη διάθεσή μας»

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με τον Προμηθέα, τη Δευτέρα (23/5) για τα προημιτελικά των playoffs της Stoiximan Basket League, απηύθυνε ο Κούρο Σεγούρα. Παράλληλα, ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε ότι επιτέλους η ομάδα του θα παραταχθεί πλήρης.

Αναλυτικά, η δήλωση του Κούρο Σεγούρα στο aekbc.gr:



«Ξέρουμε ότι είναι ένας αγώνας που όλοι μας περιμέναμε από την αρχή της περιόδου, καθώς όλοι μας θέλαμε προφανώς να φτάσουμε εξ αρχής στα playoffs, ανεξάρτητα από τις ατυχίες. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο μας ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τα καλύτερα και επειδή δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις. Ο αντίπαλός μας διαθέτει ένα πολύ καλό και έμπειρο ρόστερ, έχει έναν καλό προπονητή και θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά για να χαμογελάσουμε. Περιμένουμε τους οπαδούς μας, τους οπαδούς της ομάδας μας στο γήπεδο, να μας στηρίξουν σ’ αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Τους χρειαζόμαστε πάρα πολύ και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φύγουν από το γήπεδο χαρούμενοι.

Φτάσαμε σ’ ένα σημείο της σεζόν, που επιτέλους έχουμε όλες τις επιλογές μας στη διάθεσή μας, αφού όλοι οι παίκτες είναι υγιείς. Έχει επιστρέψει δηλαδή και ο Έρικ (Γκρίφιν), και ο Μπράιαν (Ανγκόλα) και μπορούμε να υπολογίζουμε σε μία δωδεκαμελή αποστολή. Έχουμε δείξει με τη σειρά μας, πως μπορούμε να κερδίσουμε αντιπάλους, ακόμη κι αν διαθέτουμε έξι, ή εφτά παίκτες, όμως σίγουρα είναι καλύτερο να έχεις πλήρες ρόστερ. Στο τέλος της ημέρας, η πεντάδα που αγωνίζεται στο παρκέ είναι αυτή που θα κρίνει την αναμέτρηση, οπότε όλοι όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε ορίσει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*