Home / Μπάσκετ / NBA / Σίξερς: Σήμερα πρέπει να καταβάλλουν την πρώτη δόση ύψους 8.25 εκατ. στον Σίμονς

Σίξερς: Σήμερα πρέπει να καταβάλλουν την πρώτη δόση ύψους 8.25 εκατ. στον Σίμονς

Κομβικής σημασίας κρίνεται η σημερινή ημέρα για τις σχέσεις των Μπεν Σίμονς και Σίξερς. Ο 25χρονος γκαρντ έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στον σύλλογο της Φιλαδέλφεια, απέχοντας εδώ και μερικές ημέρες από το training camp.

Με τον τρόπο του αυτό ο Αυστραλός άσος πιέζει με τον τρόπο του τη διοίκηση ώστε να γίνει άμεσα ανταλλαγή, ενώ τις προηγούμενες ημέρες απέρριψε συνάντηση με μερικούς συμπαίκτες του οι οποίοι μάταια προσπάθησαν να τον… συνετίσουν. Όλη αυτή η ιστορία έφερε την έκρηξη του Τζόελ Εμπίντ, βγάζοντας στην… σέντρα τον Σίμονς!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει ο Μαρκ Στέιν, μέχρι το τέλος της ημέρας οι Σίξερς πρέπει να καταβάλλουν στον Σίμονς την πρώτη δόση του μισθού του ύψους περίπου 8.25 εκατομμυρίων δολαρίων, με τον νεαρό άσο να έχει συμβόλαιο για φέτος 33 εκατομμυρίων.

Ακόμα παραμένει άγνωστο το τί θα κάνει η διοίκηση και αν θα καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό του παίκτη στην προσπάθειά της να τον πιέσει να επιστρέψει. Από το περιβάλλον του Σίμονς πάντως πηγάζει η αισιοδοξία πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα χρήματα αυτά θα δοθούν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*