Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σίλντενφελντ, αλλιώς… Σιλβέστρε

Σίλντενφελντ, αλλιώς… Σιλβέστρε

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού (και για την ακρίβεια του Στραματσόνι) για την ενίσχυση της άμυνας βρίσκεται ο Μ. Σιλβέστρε και αποτελεί εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ναυαγήσει του Σίλντενφελντ.

Νέο όνομα βγήκε στην επιφάνεια σχετικά με τους παίκτες που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. Είναι ξεκάθαρο ότι πρώτη επιλογή αποτελεί ο πρώην στόπερ του «τριφυλλιού», Γκόρντον Σίλντενφελντ, αλλά είναι επίσης δεδομένο ότι δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να δείξουν υπομονή στο συγκεκριμένο θέμα (όπως και σε αυτό του φορ που θα αποτελεί back up του Μπεργκ), καθώς έχουν καλύψει τις βασικές τους ανάγκες εν όψει τις νέας σεζόν και στην παρούσα φάση το βλέμμα βρίσκεται στο πρώτο επίσημο ματς για τη νέα σεζόν, το οποίο πλησιάζει. Ωστόσο, αν κρίνουν ότι η υπόθεση του Κροάτη αμυντικού οδηγείται σε… ναυάγιο, θα στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις. Μια από αυτές που βλέπουν με καλό μάτι στον Παναθηναϊκό (ελέω Στραματσόνι) είναι ο Ματίας Σιλβέστρε, σύμφωνα με το «Goal» και «παίζει» το σενάριο να αποκτηθεί ως δανεικός.

Πρόκειται για 31 αμυντικό της Σαμπντόρια με πολυετή παρουσία στο Campionato. Αγωνίζεται στην Ιταλία από το 2008, όταν τον απέκτησε η Κατάνια από την Μπόκα Τζούνιορς. Το 2011 αποκτήθηκε στην Παλέρμο που έμεινε για μια σεζόν και το 2012 έκανε το μεγάλο βήμα, πηγαίνοντας στην Ίντερ όπου συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού. Συνολικά, έκανε 20 συμμετοχές με τους «νερατζούρι» και τη σεζόν 2013-14 έπαιξε ως δανεικός στη συμπολίτισσα Μίλαν με την οποία έκανε τέσσερις συμμετοχές.

Το 2014-15 έκανε 30 συμμετοχές με τη Σαμπντόρια αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ. Στη συνέχεια απέκτησε τα δικαιώματά του ο σύλλογος της Γένοβας και την περασμένη σεζόν έκανε 27 συμμετοχές (25 στο πρωτάθλημα, 2 στο Europa League). Ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από την ομάδα του και είναι υπό παραχώρηση.

Όπως και ο Σίλντενφελντ, ούτε και ο Σιλβέστρε είναι εύκολη περίπτωση. Το κασέ του υπολογίζεται στα 600.000 ευρώ και ήταν από τους παίκτες που τσέκαρε ο Παναθηναϊκός πέρυσι, πριν πάρει τον Σάντσεθ. Πάντως, αν αποκτηθεί, θα αποκτηθεί ως δανεικός όπως προκύπτει από τα τωρινά δεδομένα.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*