Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σάντερς: «Ευγνώμων που βρίσκομαι στο Λαύριο, θα τα δώσουμε όλα απέναντι στην Τρεβίζο»

Σάντερς: «Ευγνώμων που βρίσκομαι στο Λαύριο, θα τα δώσουμε όλα απέναντι στην Τρεβίζο»

Το Λαύριο προχώρησε στην ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής, αποκτώντας τον Κόρεϊ Σάντερς, ο οποίος καλείται να μπει στα «παπούτσια» του Τάισον Κάρτερ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Λαυρίου, ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε ανυπόμονος και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης στην Ιταλία με αντίπαλο την Τρεβίζο για τα play-in του Basketball Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόρεϊ Σάντερς:



«Γεια σας φίλοι μου, είμαι ο Κόρεϊ Σάντερς. Απλά θέλω να πω ότι είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να είμαι μέρος του Λαυρίου.

Ανυπομονώ να «παλέψω» με τους συμπαίκτες μου. Και, ξέρετε, μελέτησα το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και ειδικά τα παιχνίδια του Champions League, ώστε να μπορέσουμε να μείνουμε «ζωντανοί» στον θεσμό.

Απλά θέλω να πω σε όλους να συντονιστείτε την Τετάρτη, ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι στην Ιταλία για το Basketball Champions League. Και θα είμαστε έτοιμοι, θα τα δώσουμε όλα για αυτό συντονιστείτε!

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*