Home / Tennis / Σάκκαρη: «Δεν μου άφησε περιθώρια η Σαμπαλένκα»

Σάκκαρη: «Δεν μου άφησε περιθώρια η Σαμπαλένκα»

Η Μαρία Σάκκαρη κρατά τα θετικά από την πορεία της στο Άμπου Ντάμπι, που σταμάτησε στα ημιτελικά απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα (6-3, 6-2).

«Δεν γίνεται να μην παραδεχτούμε ότι έπαιξε εκπληκτικό τένις. Δεν μου έδωσε καμία ευκαιρία να κάνω το comeback. Δεν μπορούσα να βρω τρόπο από την baseline, ήταν κυρίαρχη, πολύ δυνατή. Νομίζω ότι αν σέρβιρα λίγο καλύτερα ή αν δεν βιαζόμουν τόσο πολύ, επειδή προσπαθούσα κι εγώ για μεγάλα χτυπήματα, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα», τόνισε η 25χρονη τενίστρια.

«Είναι τόσα πολλά τα θετικά. Είμαι απογοητευμένη τώρα, αλλά μετά από μερικές ώρες θα είμαι εντάξει. Θα πάρω μαζί μου στην Αυστραλία τα θετικά, δεν ξεχνάω τι έχω κάνει αυτή την εβδομάδα. Το παιχνίδι μου έχει βελτιωθεί πολύ, είναι πολύ καλύτερο από πέρυσι. Έχω αυτοπεποίθηση, παρόλο που με… διέλυσε σήμερα. Δεν πειράζει, μπορεί να συμβεί. Η Αρίνα έπαιξε φοβερά, πρέπει να το παραδεχτώ. Δεν έκανα αρκετά», πρόσθεσε.

Τώρα σειρά έχει το Αυστραλιανό Open, ενώ αναφέρθηκε στην καραντίνα 14 ημερών που θα μπει πηγαίνοντας στη Μελβούρνη. «Είναι το ίδιο για όλους. Είμαι καλά προετοιμασμένη, έχω τη μηχανή καφέ να με περιμένει και αυτό μου δίνει χαρά (γέλια). Μπορούμε, όμως, να βγαίνουμε έξω για πέντε ώρες, το οποίο είναι θαύμα! Θα απολαμβάνω αυτές τις πέντε ώρες και μετά θα χαλαρώνω».

Διαβάστε ακόμα:

Πάλεψε, αλλά δεν πήγε τελικό η Σάκκαρη

Η Σαμπαλένκα σέρβιρε με 178 χλμ/ώρα απέναντι στη Σάκκαρη (video)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*