Home / Tennis / Σάκκαρη: «Ήταν δύσκολο ματς, η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα»

Σάκκαρη: «Ήταν δύσκολο ματς, η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα»

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελίζ Μέρτενς στους «32» του Roland Garros και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στους «16» του γαλλικού τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Σοφία Κένιν (Δευτέρα, 7/6).

Η Ελληνίδα τενίστρια στάθηκε στις δηλώσεις της στο εξαιρετικό της τρίτο σετ, αλλά αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ματς: «Ήταν πολύ ιδιαίτερο το ματς και αρκετά δύσκολο. Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου. Νομίζω στο τρίτο σετ έβγαλα τον καλύτερό μου εαυτό μου εγκεφαλικά και έπαιξα το τένις που έπαιξα. Υπήρχαν στιγμές που έβραζα αλλά έχω δουλέψει πολύ με το μυαλό. Είμαι υπερήφανη για αυτό που πέτυχα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Στη συνέχεια μίλησε για την επόμενη πρόκληση απέναντι στην Κένιν: «Έχουμε παίξει αρκετές φορές ως αντίπαλοι , δεν είχε αρχίσει καλά στη φετινή χρονιά αλλά τώρα είναι μέσα στις 10 καλύτερες του κόσμου. Θα απολαύσω τη σημερινή μου νίκη και από αύριο θα αρχίσω να σκέφτομαι το ματς για τα προημιτελικά. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα εδώ, είχα και τους δικούς μου ανθρώπους στην κερκίδα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*