Home / Ευρώπη / Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα: «Τιτανομαχία» με φόντο το πλεονέκτημα της έδρας

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα: «Τιτανομαχία» με φόντο το πλεονέκτημα της έδρας

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «WiZink Center» απόψε στις 22:00 για τη 14η αγωνιστική της Liga Endesa, με στόχο τη νίκη για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Οι «μερένχες» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 11-2, ενώ οι «μπλαουγκράνα» στην 3η θέση με 10-3.

Το σύνολο του Τσους Ματέο πρόερχεται από την ήττα στη Βιτόρια κόντρα στη Μπασκόνια στην Ευρωλίγκα (92-86), ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι για το ισπανικό πρωτάθλημα είχε περάσει δύσκολα με 85-80 από την έδρα της Μπιλμπάο.

Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα μετρά δύο συνεχόμενες νίκες, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (99-94) και στη Σαραγόσα (68-63) στο «Palau Blaugrana».

«Αυτό που δεν θα μας συγχωρούσε ποτέ ο λαός μας είναι να μην αφήσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο. Ανεξάρτητα από το αν έχεις περισσότερη ή λιγότερη επιτυχία και ότι μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις, αυτό που θέλουν είναι να δίνεις τα πάντα κάθε αναμέτρηση», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την άλλη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε πως: «Κόντρα στη Ρεάλ δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ πρόθυμοι για τη νίκη, αν η Ρεάλ είναι πιο πρόθυμη από εμάς, δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι».

Αυτή είναι η τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη σεζόν, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη στις δύο προηγούμενες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*