Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προχωράει για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Προχωράει για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Βαρύ είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, όμως άπαντες οφείλουν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και τα παιχνίδια με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League.

Στο πλαίσιο αυτό, ανήκει και η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, με την απόκτηση ενός αριστερού μπακ-χαφ να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα. Άλλωστε, οι Πειραιώτες έχουν αυτή τη στιγμή μόνο τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και τον νεαρό Αποστολόπουλο για τη συγκεκριμένη θέση.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για να καλύψουν το αριστερό άκρο της άμυνας με έναν ποδοσφαιριστή που θα προσθέσει ανταγωνισμό στον Μολδαβό άσο που αποτελεί πρώτη επιλογή του Πέντρο Μαρτίνς.

Σε περίοπτη θέση βρίσκεται η περίπτωση του Αρκάντιους Ρέτσα και στην Ιταλία επιμένουν ότι η Αταλάντα τα έχει βρει με την Σπέτσια.

Ωστόσο, ο Πολωνός άσος δεν δείχνει διάθεση για να υπογράψει το συμβόλαιό του και φαίνεται πως περιμένει κάτι άλλο για τη συνέχιση της καριέρας του.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ασχοληθεί και με τον Σέρχιο Εσκουδέρο. Ο Ισπανός μπακ είναι ελεύθερος και οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως τον κρατούν ως εναλλακτική λύση, ενώ ο παίκτης έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Βατσλίκ για να μάθει τα πάντα για τον Ολυμπιακό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*