Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προτάθηκε ο Σισοκό, θέλει Λάζαρο ο Στραματσόνι

Προτάθηκε ο Σισοκό, θέλει Λάζαρο ο Στραματσόνι

Την περίπτωση του Αμπντούλ Σισοκό που είναι ελεύθερος φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Θέλει Χριστοδουλόπουλο ο Στραματσόνι. Δύσκολη υπόθεση του Ιμπάρμπο, συνεχίζονται οι επαφές για Κυβρακίδη.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι επαφές του Παναθηναϊκού με μάνατζερ και υποψήφιους στόχους για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Εκτός από ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του συλλόγου, υπάρχουν και περιπτώσεις που καθημερινά προτείνονται στο «τριφύλλι».

Μία τέτοια, όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», είναι εκείνη του Αμπντούλ Σισοκό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα. Η καταγωγή του 26χρονου αμυντικού μέσου είναι από το Μάλι, όμως είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, και πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως απασχολεί τον ΠΑΟΚ.

Οι ετήσιες απολαβές αγγίζουν τις 700.000 ευρώ, αλλά στην Ισπανία υποστηρίζουν πως πρόθεση του Αφρικανού άσου είναι να παίξει στην Primera Division, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε άλλη χώρα την καριέρα του.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, είναι ένας παίκτης που αποδεδειγμένα αρέσει στον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά τα πράγματα φαίνεται πως έχουν δυσκολέψει μετά τη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος του «τριφυλλιού». Η Κάλιαρι αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ένα ποσό που δεν μπαίνουν καν σε συζήτηση οι «πράσινοι».

Για τον Κυρακίδη, τώρα, από τον Ατρόμητο προκύπτει η πληροφορία πως ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, όμως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από την «πράσινη» πλευρά, όμως, λέγεται πως δεν πρόκειται να δώσει πάνω από 200.000 ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα μπακ-χαφ.

Εν τω μεταξύ, σήμερα η SportDay γράφει πως ο Αντρέα Στραματσόνι έχει θετική άποψη για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον οποίο γνωρίζει από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστής και ο Ζιλμπέρτο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο με συμβόλαιο με την Ελλάς Βερόνα, όμως δεν πρόκειται να μείνει στην ιταλική ομάδα που υποβιβάστηκε.

Μάλιστα, η ομάδα του 30χρονου άσου δείχνει να θέλει να «ξεφορτωθεί» το βαρύ για τα οικονομικά της δεδομένα συμβόλαιο, το οποίο ξεπερνά τις 600.000 ευρώ και η περίπτωσή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*