Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προσέγγισε Γούτα ο Αστέρας, αλλά είναι στο… περίμενε!

Προσέγγισε Γούτα ο Αστέρας, αλλά είναι στο… περίμενε!

Προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες θέλουν να ενισχύσουν το αμυντικό κομμάτι και ο Δημήτρης Γούτας τους έχει κινήσει το ενδιαφέρον.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει προσεγγίσει τον 27χρονο, ωστόσο εκείνος δεν έχει δώσει κάποια απάντηση ακόμη, καθώς «κοιτάζει» επίσης και την περίπτωση του εξωτερικού.

Ο Γούτας μέχρι την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, ενώ ήταν κλεισμένος από την ΑΕΚ ενόψει την νέας χρονιάς. Ωστόσο η Ένωση δεν προχώρησε στην απόκτησή του, αφού το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ έχει αρκετούς στόπερ και θα αποκτηθεί κι άλλος.

Ο Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης, κάνοντας το πέρασμά του και από τον Ολυμπιακό ο οποίος τον είχε αποκτήσει με το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ τον Ιούλιο του 2015.

Στην ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να στεριώσει και ο Ατρόμητος τον απέκτησε το 2019, μετρώντας 72 συμμετοχές, σκοράροντας 6 γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ, ενώ ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί σε Σιντ Τρούιντεν, Κορτράικ και Λεχ Πόζναν.

Ο Αστέρας θα περιμένει την απάντησή του για να δει εάν θα καταλήξει στον Γούτα ή θα προσεγγίσει κάποιον άλλο παίκτη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*