Home / BCL / Προπονητής Στρασμπούρ: «Παίζουμε για να μείνουμε ζωντανοί με την ΑΕΚ»

Προπονητής Στρασμπούρ: «Παίζουμε για να μείνουμε ζωντανοί με την ΑΕΚ»

Στον καθοριστικό χαρακτήρα που έχει για τη Στρασμπούρ το ματς με την ΑΕΚ στάθηκε ο Λάσι Τουόβι. Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για να διατηρηθούν οι ελπίδες πρόκρισης.

«Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε τον έλεγχο για 30 λεπτά, αλλά τα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο μας σκότωσαν. Τέτοια πράγματα πρέπει να αποφύγουμε σήμερα. Αν παίξουμε στο πραγματικό μας επίπεδο, το σκορ μπορεί να είναι κλειστό στο τέλος. Μην ξεχνάμε όμως ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και πάλι, η πρόκληση είναι τεράστια», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε:

«Δεν είναι αδύνατο να πάρουμε τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μη χάνουμε τη συγκέντρωση μας ούτε για πέντε λεπτά. Άπαντες πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να νικήσουμε. Παίζουμε για να παραμείνουμε ζωντανοί, γιατί αν χάσουμε, όλα τελείωσαν. Η προσέγγιση μας είναι με νοοτροπία March Madness».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*