Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πρίφτης: «Ντροπή, ντροπή, σαν να μην είχαμε αξιοπρέπεια»

Πρίφτης: «Ντροπή, ντροπή, σαν να μην είχαμε αξιοπρέπεια»

Εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση και την ήττα του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε λόγια να σχολιάσει το ματς με τον Άρη.

«Είναι γνωστό ότι όταν ένα παιχνίδι είναι κλειστό σ’ αυτό το γήπεδο στο τέλος μπαίνει στην εξίσωση και ο κόσμος. Αυτό έγινε. Λυπάμαι για την εικόνα που είχαμε σήμερα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αισθάνομαι ντροπή», ανέφερε –μεταξύ άλλων- ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού



Για την ήττα:



«Δεν έχω να πω πολλά. Ελάχιστες λέξεις βγαίνουν από το στόμα μου. Ντροπή. Ντροπή γι’ αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο είναι αδικαιολόγητο και ανεξήγητο επίσης. Συγχαρητήρια στον Άρη. Είναι γνωστό ότι όταν ένα παιχνίδι είναι κλειστό σ’ αυτό το γήπεδο στο τέλος μπαίνει στην εξίσωση και ο κόσμος. Αυτό έγινε. Λυπάμαι για την εικόνα που είχαμε σήμερα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αισθάνομαι ντροπή. Σα να μην είχαμε καθόλου αξιοπρέπεια στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την απόδοση του Άρη:

«Μπράβο στον Άρη, έπαιξε ψυχωμένα, έβγαλε ενέργεια και στην πραγματικότητα δεν είχε τίποτε να χάσει απέναντί του. Ήταν αποτελεσματικός κι αυτό ενίσχυσε την επιθετικότητά του».

Για τη βράβευσή του από την ΚΑΕ Άρης

«πολλές στιγμές και πολλά πράγματα άρχισαν από αυτό το γήπεδο. Αυτό που συνέβη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν ήταν ευχάριστο για μένα και ειδικά το τέλος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*