Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ποδαρικό με τεστ για Ολυμπιακό

Ποδαρικό με τεστ για Ολυμπιακό

Ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού για το 2020 είναι φιλικός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 20:00 (ΕΡΤ 3) στο ΣΕΦ την Μέγκα Μπέμαξ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Monday’s Game Night against COVID-19».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να βάλει τους παίκτες του σε ρυθμό εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με την Μπάγερν Μονάχου στο ίδιο γήπεδο για την Ευρωλίγκα. Εκτός μάχης είναι μόνο ο Κώστας Παπανικολάου, που θα επιστρέψει λογικά στα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου.

Η αποψινή αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η ομάδα του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ατζέντη του Βασίλη Σπανούλη. Διανύει μια πολύ καλή σεζόν στην Αδριατική Λίγκα καθώς είναι στην τρίτη θέση με ρεκόρ 9-4, αν και το Σάββατο έχασε εντός έδρας από την Τσεντεβίτα Ολίμπια με 93-88.

Πιο γνωστός παίκτης της ομάδας είναι ο Μιλένκο Τέπιτς, που έχει περάσει από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Μεγάλο αστέρι της ομάδας, πάντως, είναι ο Φίλιπ Πέτρουσεφ. Ο 20χρονος σέντερ (2,11μ.) επέστρεψε πριν λίγους μήνες από το κολέγιο Gonzaga και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο που σύντομα θα βρεθεί στο ΝΒΑ. Στο ρόστερ της αποψινής αντιπάλου του Ολυμπιακού ανήκει και ο άλλοτε παίκτης του Περιστερίου, Σκούτσι Σμιθ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*