Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πιο κοντά στην Ευρώπη η ΑΕΚ, τα ρέστα του ο Παναθηναϊκός

Πιο κοντά στην Ευρώπη η ΑΕΚ, τα ρέστα του ο Παναθηναϊκός

Με την αναμέτρηση ΑΕΚΠαναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κλείνει η 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το αθηναϊκό ντέρμπι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού με νίκη η «Ένωση» ξεφεύγει από το «τριφύλλι» που θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους μία θέση στο Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Ο «Δικέφαλος» είναι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες επί του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να δώσουν συνέχεια απόψε σε αυτές τις επιτυχίες. Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τις ήττες με Ολυμπιακό και Άρη, κάτι που σημαίνει πως θέλει να παίξει τα ρέστα του απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι ενδεκάδες

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βασιλαντωνόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Σβάρνα. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι, με τους Αλμπάνη, Μάνταλο και Γκαρσία πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Μιτάι, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ και Κοσίδης. Εκτός παραμένουν οι Τάνκοβιτς, Νταντσένκο, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Ραντόνια, Χριστόπουλος, Σιμόες και Σάκχοφ.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με 4-3-3 στο ΟΑΚΑ. Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Αλεξανδρόπουλος, Νιάς και Σανκαρέ. Στην επίθεση θα είναι Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό και Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης και Καμπετσή. Εκτός έμειναν οι Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης και ο τιμωρημένος Μαουρίσιο.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ολλανδός Χίλγκερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χόνιγκ, Μπλουέμνικ και τέταρτο τον Φωτιά. Στο VAR θα είναι ο επίσης Ολλανδός Μάνσοτ και AVAR θα είναι ο κ. Καλαμπόκης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*