Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Πιέζει για το «ναι» του Γουόκαπ ο Ολυμπιακός

Πιέζει για το «ναι» του Γουόκαπ ο Ολυμπιακός

Με μεθοδικό τρόπο για την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας προσθήκης κινείται τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος είναι ο βασικός στόχος για την ενίσχυση της θέσης «1» μετά την απόφαση του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αποκάλυψε ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το Σάββατο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει μία πολύ καλή πρόταση στον Αμερικανό πλέι μέικερ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ζαλγκίρις Κάουνας και περιμένουν την οριστική απάντησή του. Η περίπτωση, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος από Εφές Αναντολού και Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν εξ’ αρχής δύσκολη, όμως οι τελευταίες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές για τους πειραιώτες.

Την στιγμή που μιλάμε, οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, όμως ο Ολυμπιακός δείχνει στον Γουόκαπ με κάθε τρόπο πόσο τον θέλει και προσπαθεί, ασκώντας του ασφυκτικό πρέσινγκ, να τον κάνει δικό του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ίδιος, δείχνει να βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το συμβόλαιο που του έχει προταθεί, αγγίζει τα 1,6 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Η περίπτωσή του χρειάζεται υπομονή, καθώς λόγω της λειψανδρίας καλών γκαρντ στην αγορά, πολλά μπορεί να αλλάξουν την τελευταία στιγμή, όμως ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια και προσέγγιση στον MVP των τελικών του λιθουανικού πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται άμεσα να έχει την θετική απάντησή του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*